Front page, Uncategorized

Trying and failing, trying again

I’m back home after 11 eventful days, two little princesses was born in 5 days and made me the proudest grandmother ever. I also have been studying and now I have the title interior consultant. I took a very intensive course in Oslo and now I have a case to do so I can get a grade. I hope one day to start my own business or get a job where I can use my skills and my creativity. Even if  I’m not able to work much now due to the vestibular neuritis, I’m prepared to follow my dream when I get better. Maybe I can start slowly and use my skills when I’m having good days.

DSC_0275Blazer – Massimo Dutti, scarf – Massimo Dutti, jeans – Floyd, sweater – Jean Paul, boots – Russell & Bromley, bag – Fjällereven

Hjemme igjen etter 11 begivenhetsrike dager, to små prinsesser kom til verden med 5 dagers mellomrom og gjorde meg til den stolteste bestefarmor noensinne. I løpet av de siste 11 dagene har jeg også fått tittelen interiørkonsulent. Jeg har tatt et kurs på Norsk Interiørskole, veldig intensivt, lærerikt og gøy. Nå skal jeg følge mine drømmer, enten starte mitt eget lille firma eller få en jobb der jeg kan bruke mine kunnskaper og kreativitet. Selv om jeg ikke klarer å jobbe noe særlig nå pga virus på balansenerven så er jeg forberedt og har papirene på at jeg er interiørkonsulent når jeg blir frisk og rask igjen. 

A few days before I left for Oslo me and Kari had a photo shoot, this is one of the outfits from this shoot. Trying and failing, with these photos, sometimes it can be to much sun, living in Bergen that sounds strange. It was also a really windy day, so we didn’t have to rent a wind machine ha ha.

DSC_0271Noen dager før jeg reiste til Oslo var jeg og Kari på en photo shoot, og dette er ett av antrekkene. Noen dager blir det en del prøving og feiling, det var rett og slett for mye sol og da blir ikke bildene så bra. Beste fotovær er overskyet, eller i skyggen. Blåste gjorde det også så vi slapp nå å leie en vindmaskin.

DSC_0266The heather was in bloom and it was a lovely evening, but not for photographing. At least not at this place.

DSC_0287Lyngen blomstret og det var en nydelig kveld, men ikke så veldig egnet til fotografering akkurat på dette stedet. 

DSC_0311We had to change location and while the light disappeared and it got colder by the minute we used my front yard again to take the rest of the photos. So trying, failing and trying again.

Vi måtte bare finne et annet sted å ta bilder, så da ble det til slutt foran huset mitt. Ikke veldig spennende, men der var det ingen sol. Og mens det langsomt mørknet og det ble kaldere og kaldere tok vi resten av bildene der. 

DSC_0359

While in Oslo I used the opportunity to get my colors done, I will tell you more about this in my next post. I will blog more often now that I’m home again and my course is finished.

DSC_0321Mens jeg var i Oslo så lenge benyttet jeg også sjansen til å ta en fargeanalyse, det skal jeg fortelle mer om i neste post. Jeg vil blogge litt oftere nå når jeg er hjemme igjen. Da jeg var i Oslo hadde jeg mer enn nok med studiene og barnebarnkosing. 

 

Until next time

Kari 

Linkups: Classy yet trendy

4 thoughts on “Trying and failing, trying again”

 1. Congratulations on all the exciting things going on in your life, Kari! Precious baby girls–they’re so fun to spoil! And your new career–I look forward to seeing examples of your work. I have no talent when it comes to interior design whatsoever. I hate even trying to hang pictures–they never look right!

  I’m glad you’re blogging again. Welcome home, take it easy and get healthy.

  Hugs, Gail

  Like

 2. Lovely to read your blog again Kari. And you are looking so stunning! Congratulations on your little grand daughters they look adorable.

  I can’t wait to read about you having your colours done as this is something that I have always wanted to do.

  Keep smiling x

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s