capsule wardrobe, Fashion

The striped dress – Take 2 a pop of red

I got myself a nice surprise today, i was contacted on Instagram by a journalist in the Norwegian women magazine Tara. She told me I’d wun the price for best Instagram photo this month and that my photo would be printed in next months magazine. Wow, I almost fainted. It is one of the photos from my last blogpost.

Enough said, now to the subject of today, striped dress with a pop of red.

Dress- Lindex, sunglasses-Lindex, pearls- vintage, watch- Daniel Wellington, bag- Sandwich (almost vintage), shoes – Gabor (years old)
Jammen fikk jeg meg en overraskelse i dag, jeg fikk en melding på instagram av en jounalist i Tara. Hun kunne informere om at bildet mitt med hashtag taramagasin hadde var blitt plukket ut som månedens Instagram bilde og at det kommer på trykk i neste nummer av Tara. Hold på å besvime. Får til og med en premie i posten, håper det er noe jeg kan dele med henne som fortjener minst halve æren, min fabelaktige fotografvenninne Kari.
Nok om det, nå over til dagens antrekk med den stripete kjolen.
When I was little I loved to look in my mums Jewelry box, she had these red pearls and they were my favourite. My wonderful mum has passed, but her pearls are still here as a beautiful momentun. I hardly ever used them, but I think they go well with this dress
Da jeg var liten elsket jeg når jeg fikk lov å titte i mammas smykkeskrin. Dette røde perlehalsbåndet var mitt favorittsmykke. Nå er min kjære mamma borte, men perlene er her fremdeles her som et vakkert minne.
 I also found this red bag which I bought years and years ago in my closet, I remember seeing it in a window and went straight in to buy it. I haven’t worn it for years, but I think will use it now once in a while. .
Jeg fant denne røde vesken i garderoben da jeg lette etter ting til bruktsalget, hadde neste glemt den, men da den dukket opp husket jeg hvordan jeg så den i et butikkvindu og gikk rett inn å kjøpte den. Den er mange år gammel, minst 15 år. Når blir ting vintage forresten?

 Sometimes being a model isn’t easy, sometimes it looks like you’ve  peed in your pants, and the suitcase full of clothes is in the background. Ah well who’s perfect??
Å være helt fersk modell er ikke alltid enkelt, noen ganger ser det ut som om har pisset på meg som vi sier her i Bergen. Og kofferten full i klær synes i bakgrunnen, sorry Kari jeg skulle jo redigert den bort.  Ja, ja hvem er vel perfekt???
Stay tuned for more outfits with the striped dress.
Until next time
Kari

3 thoughts on “The striped dress – Take 2 a pop of red”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s