capsule wardrobe, Fashion

The Striped Dress – Take 1 Green cardigan

Finally we got out and about on a photoshoot again me and my very talented photographer Kari. We hadn’t planned to go yesterday, but it was beautiful sunshine and nice temperature and in the evening I sat on my terrace reading a book and suddenly I thought that this would be a perfect evening for a photo shoot. I sent Kari a message and luckily she was free to go. I went in the shower, packed my suitcase did my hair and put on a little makeup while Kari went to the gym. An hour later we were ready for a photo shoot, this time a 10 minutes walk from where we live.  I had most of the outfits planned weeks ago, so it took me about 10 minutes to find the clothes, shoes and accessories for 6 outfits. 5 of them with the striped dress. We were winging it, but we were also prepared to wing it. Haha can I put it like that??

Endelig kom vi oss ut for å ta bilder til bloggen igjen. Vi har snakket om det lenge og hadde bestemt oss for å ta det på sparket etter vær og føreforhold. Etter en deilig dag med sol og herlig temperatur satt jeg på terrassen og leste en bok. Plutselig slo det meg at i kveld hadde det vært perfekt vær for fotografering. Sendte en melding til min talentfulle fotografvenninne Kari, og lykke, hun kunne! Jeg hev meg i dusjen, fikk tørket håret og på med litt sminke, kofferten ble pakket på 10 minutter,  Kari gikk på trening imens. En time etterpå var vi klare, snakk om effektivitet. Vi tok det virkelig  på sparket, men de fleste antrekkene var planlagt for flere uker siden så da blir det enkelt å ta ting på sparket. 6 antrekk ble fotografert, 5 av dem med den stripete kjolen som tema. Vi holdt oss i nærmiljøet en 10 minutters spasertur fra der vi bor.

 Dress – Lindex, cardigan – Louche (Zalando) sunglasses – Lindex, bag- Bergen Brand (birthday present from a dear friend) watch- Daniel Wellington (birthday present from my dear hubby) hat- Accessories, shoes- Stan Smith Adidas.

 We haven’t had much sun lately as you can probably see from my milky white legs.
Vi har ikke akkurat vært bortskjemt med mye sol i det siste som dere sikkert ser på mine bleike legger.
Tror det er første gang i livet jeg har noe i denne grønnfargen, men jeg liker den.
For the first time in my life I wear something Kelly green, but I like it.

Until next time
Kari

9 thoughts on “The Striped Dress – Take 1 Green cardigan”

  1. As you know, I love your striped dress!! And it looks fabulous with the kelly green cardigan ❤ I'm actually looking forward to fall/winter when I get to wear my kelly green cardigan.. I can only hope I can make it look as good.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s