capsule wardrobe, Fashion

My first photoshoot- Take 4- Love coral

Me and my friend Kari headed off for a photoshoot a couple of weeks ago, she had found this beautiful location with old boathouses and the sea as a background. I had my jeans and a white Tee as a base and brought a suitcase with clothes and accessories. Actually it was the first time I was modelling, about time when you’re 55. Now I really look forward to our next time, I have outfits ready. We just have to find the time and the weather has to play along with us too.
For et par uker siden dro min venninne Kari og jeg avgårde for å ta bilder til bloggen min, for første gang i mitt liv var jeg modell, en gang må jo være den første sies det, men hadde ærlig talt ikke forventet at jeg i en alder av 55 skulle bli fotomodell. Kari hadde funnet et flott sted på Askøy i maritimt miljø, de gamle nøstveggene var perfekte kulisser for denne photoshooten. Nå ser jeg fram til neste gang, vi må bare finne tid og så må værgudene være på lag med oss.

I antrekket jeg vier i dag er ingenting nytt, det nyeste er sjalet som ble kjøpt i fjor. Vesken jeg bruker her er faktisk en makeup veske. Hatten er min sydenhatt som jeg bruker nå på tredje året om ikke mer. Den lyse jakken av merket Kello har jeg hatt i ganske mange år, men den har vært lite brukt. Må absolutt begynne å bruke den mer. Skoene fra Ecco er også noen år gamle, men jeg fikk dem aldri til å fungere før og pakket dem bort sammen med noen andre ting jeg fant ut kunne brukes på scenen. Jeg trodde de hadde blitt gitt til Fretex og ble så glad da jeg plutselig fant dem i kostymekassen min.
 The outfit I show today is all old clothes, the newest item is the scarf which I bought last year. The clutch is really my makeup bag, the hat is my companion when we go on vacation to somewhere we actually need a sunhat. I think it’s 3 years old now, maybe more. The jacket was bought years ago, the brand is Kello, I have hardly ever worn it, but I see I have to use it more.
 The coral flats I thought I’d given to charity, but by accident I found them in a box with clothes I’ve taken care of as they can come in handy in a play. (I’m an amateur actress)

 The watch is my Michael Kors one, which I really love. It’s both rose, gold and silver toned so it goes to anything. I never wore watches before, but the past years I’ve become a collector of pretty watches. Just go a new to my birthday from my hubby, this will come along on my next photoshoot.

Klokken er fra Michael Kors, den har både rosegull, gull og sølv i seg så den passer til alt.
I mange år gikk jeg aldri med klokke, men nå de siste årene har jeg forelsket  meg helt i fine klokker så nå har jeg 5 stykker inkludert den jeg fikk i bursdagsgave fra min kjære nå på søndag.

Lille Pernille og Fjonge Frida syntes det var så moro å være med på fotografering, de var de perfekte modeller.
My bubbies loved to come along on the photoshoot, they are the born models really.

Such a beautiful place, I just love the sea.
Until next time
Kari

3 thoughts on “My first photoshoot- Take 4- Love coral”

  1. I love everything about this outfit. The pops of coral are perfect with your coloring. You just seem to have an innate sense of style. I wish I were so blessed. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s