capsule wardrobe, Fashion

The beauty of a capsule wardrobe – The Denim dress

I dag tar jeg for meg dongerikjolen, et plagg som egentlig har vært i motebildet sånn mer eller mindre en mannsalder. De fleste har vel kanskje eller har en gang hatt en dongerikjole, kanskje har du en på loftet?  Denne i skjortemodell kan man bruke på mange måter. Er det kaldt ta på en genser og leggings under, er det varmere i været bruke den som den er med sandaler eller sneakers.  Har du en annen kjole i skjortemodell kan den brukes på lignende måte. I dag snek lille Robertino seg med på bildene, han er en liten sjarmør som er glad i å danse salsa og flørte med damene. Han liker alt som går i skjørt for å si det sånn.

The denim dress has been in fashion for more or less decades, most of you have or have once owned a denim dress. This one in shirt model is very versatile and you can dress it up and down as you like. If it’s cold put a sweater and some leggings under, if it’s warmer wear it as it is with sandals or sneakers. When i photographed the mannequin today the salsa heartthrob Robertino bombed the pictures. He loves everything that wears a skirt so no wonder.

OK here we go, a couple of options how to wear a denim dress. I could come up with several more I guess. Here’s options for chilly days and not so chilly days.

Håper du fikk noen ideer her til å lage noen antrekk om du har en dongerikjole.
Hope you got a few ideas how to wear a denim dress.

Until next time.
Kari

2 thoughts on “The beauty of a capsule wardrobe – The Denim dress”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s